Bloei Lab

BLOEI LAB; Dé ontmoetingsplek voor nieuwsgierige kinderen!!

Wat?

In het Bloei Lab komen kinderen 5 weken achter elkaar een middag samen, om zich te laten ‘opleiden’ tot jonge wetenschappers. Tijdens de eerste bijeenkomst worden de beginselen van ‘wetenschap’ besproken. Vervolgens zullen we iedere week een echt experiment uitvoeren, waarbinnen de ‘onderzoekscyclus’ wordt doorlopen. 

We ontdekken bijvoorbeeld hoe een kompas werkt en hoe je dat zélf kunt maken, we leren alles over ‘licht’ en kijken naar grote uitvindindingen van andere onderzoekers.

Onze jonge wetenschappers krijgen na afronding van het Bloei Lab een officiële ‘bul’ met junior mastertitel!!

Voor wie?

Het Bloei Lab is voor alle leergierige basisschoolkinderen, vanaf 7 jaar

Wat kost het?

De totale kosten bedragen € 150 per kind (ex 21% BTW). Dat is inclusief limonade en koekjes, alle onderzoeksmaterialen én Bul.

Wat doet dat ‘stokstaartje’ erbij?

Het Stokstaartje is de mascotte van Bloei Lab! Ze staan erom bekend enorm nieuwsgierig en eigenwijs te zijn. Precies de eigenschappen die de kinderen in het Bloei Lab nodig hebben ;-).

Wanneer is het Bloei Lab en hoe kan ik mijn kind aanmelden?

Houd voor actuele data en tijden onze website in de gaten. Wil je hiervan als eerste op de hoogte zijn, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Een mailtje sturen om je interesse kenbaar te maken kan ook altijd: info@buro-bloei.nl

Bloei Lab