Gezinshuizen

Wat? 

Wij kunnen als gedragswetenschapper begeleiding bieden aan (zelfstandige) gezinshuizen. Deze begeleiding kan bestaan uit het meedenken over behandelplannen, het begeleiden van de bezoekmomenten van de (gezinshuis)kinderen met hun ouders en het begeleiden van de kinderen zelf (indien gewenst aangevuld met psychodiagnostisch onderzoek). Ook kan Buro Bloei ondersteunen en aanwezig zijn bij belangrijke overleggen met samenwerkingspartners (Jeugdbescherming) en worden ingezet bij de professionalisering van het team (zoals scholing bieden over hechting en trauma).  

In de begeleiding van de gezinshuizen werken wij nauw samen met ‘Bij Elkaar’.

Hoe?   

Wij starten na interesse altijd met een vrijblijvende kennismaking met het gezinshuis. Hierin kunnen we samen de verwachtingen en wensen afstemmen en beoordelen of deze aansluiten bij de werkwijze en mogelijkheden van Buro Bloei. Indien we besluiten te gaan samenwerken zullen we hiervoor een plan met afspraken opstellen.  

Voor wie? 

Kleinschalige gezinshuizen die zelfstandig zijn (of het voornemen hebben zelfstandig te gaan werken) en behoefte hebben aan begeleiding van een gedragswetenschapper.  

Wat kost dat

Buro Bloei hanteert een standaardtarief van € 115 per uur, exclusief eventuele reis-/overige onkosten.