We zijn momenteel bezig met werk aan de website. Excuses voor het ongemak.

Advies-/opvoedconsult ouders

Wat?

Soms zijn er periodes in het leven van je kind die vragen om wat extra opvoedvaardigheden. Want wat als je baby wel heel veel huilt? Of je peuterpuber echt om de drie meter op de grond gaat liggen? Of je kind wil nooit warm eten? En hoe reageer je als je puber van 14 dronken thuiskomt?

Hoe?

Je maakt een afspraak voor een consult en wij kijken samen met jou op welke manier er toegewerkt kan worden naar een antwoord op de hulpvraag, specifiek afgestemd op jou en jouw kind. Soms kan dit in één gesprek, soms zijn er een paar gesprekken nodig. Er zullen vooral praktische tips worden gegeven. Een enkele keer kan het nuttig zijn eerst een observatie te doen. Maar altijd is het streven dat in 1 à 3 keer de hobbel is genomen en jij beschikt over voldoende tools om bepaalde gedragingen (van je kind en/of jezelf) in de toekomst tijdig te kunnen ombuigen. Het gesprek is zonder kind en kan plaatsvinden bij ons op de praktijk of online, net wat jij het prettigst vindt.

Voor wie?

Voor alle ouders die moeilijkheden ervaren in het omgaan met ‘hobbels’ in de opvoeding en die behoefte hebben aan individuele begeleiding

Wat kost dat?

Buro Bloei hanteert een standaardtarief van € 115 per uur.