We zijn momenteel bezig met werk aan de website. Excuses voor het ongemak.

Tarieven

Standaardtarief

Vanaf 1 juni 2022 hanteert Buro Bloei een standaardtarief van € 115 per uur. (Alle, op onze website vermelde, tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten en BTW).

Wanneer je jouw kind door ons laat onderzoeken vragen wij je een aanmeldingsformulier in te vullen. Klik hier voor het aanmeldingsformulier voor ouders en hier voor het aanmeldingsformulier voor school.

Vergoeding vanuit een PGB 

Voor kinderen die een psychiatrische diagnose hebben, bijvoorbeeld ADHD of autisme kun je als ouders/verzorgers een Persoons Gebonden Budget (PGB) aan vragen. Een PGB is een geldbedrag waarmee je zorg, hulp of begeleiding voor je kind kunt inkopen. Alle informatie over het PGB en het aanvragen ervan is op deze site te vinden. Als er al een PGB is toegekend kan dit worden gebruikt om de begeleiding of coaching door ons hiermee te bekostigen.

Tevens kunnen de sessies (coaching en begeleiding) onder de noemer psychosociale hulpverlening/begeleiding of bijzondere ziektekosten als aftrekpost bij de inkomstenbelasting opgevoerd worden.

Vergoeding vanuit de gemeente

Buro Bloei heeft sinds 1 januari 2018 contracten met de gemeenten Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland. Dit betekent dat vergoeding van de jeugdhulp geboden door Buro Bloei wellicht mogelijk is. Meer daarover lees je hier. 

Registraties

Wij raden je aan om bij je zorgverzekeraar goed te informeren naar de voorwaarden voor vergoedingen voor psychologische/pedagogische hulp. Hierbij wordt vaak gevraagd naar registraties en AGB-codes. Deze zijn als volgt: