We zijn momenteel bezig met werk aan de website. Excuses voor het ongemak.

Wie

Wie zijn wij?

Met een gezamenlijke passie voor werken aan de talenten van kinderen, een gedeelde weerstand tegen ‘overproblematiseren’ en ‘overdiagnosticeren’ en het sterke geloof in de kracht van persoonlijke aandacht voor de klant. . . zijn en maken wij samen Buro Bloei!

Sonja en Mariëlle

In de zomer van 2011 hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet. Beiden liepen wij al geruime tijd rond met ideeën en plannen voor ‘een eigen praktijk’. Tot die bewuste zomer was het bij ons allebei echter nog gebleven bij dromen, in plaats van daden. Een slimme koppelactie leidde tot onze eerste gezamenlijke lunch. Tijdens dit broodje raakten wij niet uitgesproken over de ervaringen, idealen en missies in ons werk. Wij bleken elkaars ontbrekende schakel!

Veda

In het laatste jaar van haar masterstudie aan de Universiteit van Amsterdam heeft Veda stage gelopen bij Buro Bloei. Vanaf september 2022 komt zij 3 dagen per week ons team versterken als orthopedagoog.

Sacha

Na meer dan 10 jaar alle taken zelf uitgevoerd te hebben, merkten wij dat dit ons een beetje boven het hoofd ging groeien. Om ons werk met meer focus te kunnen uitvoeren en weer meer te kunnen doen van dat waar ons hart het snelst van gaat kloppen (met de cliënt zelf aan het werk zijn), maakt Sacha sinds begin 2022, als Office Manager, onderdeel uit van ons team. Met hart voor onze klanten, zorgt zij dat Buro Bloei op rolletjes loopt.