Wie

Wie zijn wij?

Met een gezamenlijke passie voor werken aan de talenten van kinderen, een gedeelde weerstand tegen ‘overproblematiseren’ en ‘overdiagnosticeren’ en het sterke geloof in de kracht van persoonlijke aandacht voor de klant. . . zijn en maken wij samen Buro Bloei!

Sonja en Mariëlle

In de zomer van 2011 hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet. Beiden liepen wij al geruime tijd rond met ideeën en plannen voor ‘een eigen praktijk’. Tot die bewuste zomer was het bij ons allebei echter nog gebleven bij dromen, in plaats van daden. Een slimme koppelactie leidde tot onze eerste gezamenlijke lunch. Tijdens dit broodje raakten wij niet uitgesproken over de ervaringen, idealen en missies in ons werk. Wij bleken elkaars ontbrekende schakel!

Veda

Zowel haar bachelor-, als haar masterstage heeft Veda bij Buro Bloei ingevuld. Dit tot wederzijdse tevredenheid! Wij zijn dan ook blij dat zij zich bij ons team heeft aangesloten als orthopedagoog.

Sacha

Na vele jaren alle taken zelf te hebben uitgevoerd, merkten wij dat dit ons een beetje boven het hoofd begon te groeien. Om ons werk met nóg meer focus te kunnen uitvoeren en weer meer te kunnen doen van dat waar ons hart het snelst van gaat kloppen (met de cliënt zelf aan het werk zijn), maakt Sacha, als officemanager, onderdeel uit van ons team. Met hart voor onze klanten zorgt zij ervoor dat Buro Bloei op rolletjes loopt.