Partnerrelatietherapie

Wat?

Is er in jullie relatie steeds vaker ruzie? Missen jullie de verbinding of intimiteit? Of vragen jullie je af of je samen wel verder wilt? In partnerrelatietherapie wordt er gekeken naar de kwetsbaarheden en patronen in de relatie en wordt er samen gewerkt aan meer begrip voor elkaar zodat patronen kunnen worden doorbroken en de verbinding wordt hersteld. Zodat er weer ruimte is voor intimiteit en seksualiteit. Binnen de therapie is er aandacht voor jullie samen, maar ook voor het individu en je eigen ontwikkeling.

Hoe?

In een eerste kennismaking wordt jullie hulpvraag in kaart gebracht en er wordt een plan van aanpak gemaakt. In dit plan zal onder andere worden afgestemd hoeveel sessies er nodig zijn.

De sessies kunnen zowel bij ons op de praktijk als ook, in overleg, thuis plaatsvinden. Soms wordt een sessie opgenomen op video. Dit is ten behoeve van onze eigen ontwikkeling en ook om eventueel (samen) terug te kunnen kijken. Deze opnames blijven in het bezit van Buro Bloei en worden na gebruik vernietigd.

Voor wie?

Partners die willen kijken naar interacties en patronen in de relatie en samen willen werken aan meer verbinding en het doorbreken van patronen.  

Wat kost dat?

Buro Bloei hanteert een tarief van € 160 voor 75 minuten, exclusief eventuele reiskosten (Let op! Per 1 september 2024 gaan onze tarieven omhoog).