BURO BLOEI GAAT VERHUIZEN!!

Lieve iedereen,

Met gepaste trots kunnen wij jullie vertellen dat wij onze ruimte aan de Eerste Helmersstraat gaan verlaten, om ons te vestigen en verder uit te breiden aan de Roemer Visscherstraat (enkele straten verderop), nummer 42!!

Een logische, maar ook heel spannende volgende stap voor ons. Anderhalf jaar geleden zijn we klein begonnen en inmiddels groeien wij uit ons jasje. Wij realiseren ons dat wij dit voor een groot deel te danken hebben aan al onze fijne klanten, die vertrouwen in ons hebben getoond en alle lieve mensen om ons heen, die ons steunen en promoten. Heel erg DANK JULLIE WEL daarvoor!

Uiteraard zullen wij t.z.t. dit heugelijke feit vieren met een FEESTJE, voor onze klanten en ons netwerk. Houd ons voor meer informatie hierover goed in de gaten!!

De planning is dat wij per 1 oktober 2013 operationeel zullen zijn vanaf de Roemer Visscherstraat. Dit heeft wel wat logistieke voeten in de aarde. Hierdoor kan het zo zijn dat een en ander in de komende tijd iets rommeliger zal verlopen, dan normaal. Wij proberen alle eventuele ongemakken natuurlijk zoveel als mogelijk te voorkomen. Mocht dit niet altijd volledig lukken, dan vragen wij jullie hierbij reeds om jullie begrip ;-).

Ons nieuwe kantoor moet een fijne, 'open' en welkome plek worden, voor iedereen. Onze deur staat altijd open, dus aan een ieder die zich aangesproken voelt: wees WELKOM!!!!

Tot heel gauw!
Liefs en groet,

Mariëlle & Sonja

 

 

Categorie: Niet gecategoriseerd