Maak kennis met nieuwe werknemer Laura!

Vanaf April 2015 bekleedt orthopedagoog Laura bij ons een allround Werkervaringsplek (WEP). Ze ondersteunt ons op alle terreinen en doet veel ervaring op inhoudelijk vlak op. Na afronding van haar WEP-periode zal zij mogelijk een vast gezicht bij ons worden! Hieronder stelt zij zich voor.
 

Wie ben ik?
Ik ben Laura Ris (1984) en orthopedagoog. Tijdens mijn studie aan de Universiteit Leiden heb ik veel ervaring opgedaan met diagnostiek en (groeps-)begeleiding bij Curium-LUMC, een instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Daarnaast heb ik als sociotherapeut gewerkt bij instellingen voor kinderen met gedragsproblemen.

Waarom Buro Bloei?
Sinds april 2015 werk ik bij Buro Bloei en ik ben er trots op dat ik het team mag versterken! Werken met en het begeleiden van kinderen en ouders vind ik het leukste om te doen. De onderscheidende aanpak van Buro Bloei, die gericht is op het naar boven halen van talenten bij kinderen om zo het zelfvertrouwen te vergroten, sluit volledig aan op mijn visie. Een positieve en oplossingsgerichte manier van werken en een brug slaan tussen kind, ouders en school is naar mijn mening dé manier om mooie resultaten op het gebied van ontwikkeling te bereiken. Binnen Buro Bloei draag ik mijn steentje bij op het gebied van diagnostiek en begeleiding en leer ik veel van de expertise van Sonja en Mariëlle. Bovendien ondersteun ik hen bij de ontwikkeling van Buro Bloei in al haar facetten.

 

Categorie: Niet gecategoriseerd