Tarieven

Standaardtarief

Buro Bloei hanteert een standaardtarief van € 95 per uur. Dit is exclusief eventuele reiskosten en BTW.

Het is ook mogelijk om in overleg een afspraak in de avond, of in het weekend te maken. Hiervoor hanteren wij een tarief van  105 per uur.

Voor snel en kort contact bieden wij de Bloei Bon aan (gereduceerd tarief)

Voor een volledig overzicht van onze tarieven, kijk hier

Wanneer je jouw kind door ons laat onderzoeken vragen wij je een aanmeldingsformulier in te vullen. Klik hier voor het aanmeldingsformulier voor ouders en hier voor het aanmeldingsformulier voor school.

Vergoeding vanuit een PGB 

Voor kinderen die een psychiatrische diagnose hebben, bijvoorbeeld ADHD of autisme kun je als ouders/verzorgers een Persoons Gebonden Budget (PGB) aan vragen. Een PGB is een geldbedrag waarmee je zorg, hulp of begeleiding voor je kind kunt inkopen. Alle informatie over het PGB en het aanvragen ervan is op deze site te vinden. Als er al een PGB is toegekend kan dit worden gebruikt om de begeleiding of coaching door ons hiermee te bekostigen.

Tevens kunnen de sessies (coaching en begeleiding) onder de noemer psychosociale hulpverlening/begeleiding of bijzondere ziektekosten als aftrekpost bij de inkomstenbelasting opgevoerd worden.

Vergoeding vanuit de gemeente

Buro Bloei heeft sinds 1 januari 2018 contracten met de gemeenten Amsterdam-Amstelland & Zaanstreek-Waterland. Dit betekent dat vergoeding van de jeugdhulp geboden door Buro Bloei wellicht mogelijk is. Meer daarover lees je hier. 

Registraties

Wij raden je aan om bij je zorgverzekeraar goed te informeren naar de voorwaarden voor vergoedingen voor psychologische/pedagogische hulp. Hierbij wordt vaak gevraagd naar registraties en AGB-codes. Deze zijn als volgt:

Sonja is:

- Psycholoog
- Psycholoog NIP
- Lid van de beroepsvereniging Nederlands instituut van psychologen (NIP), lidnummer 215308
- AGB-code 94-013105 (zorgverlener) en 94-60074 (praktijk)

De ‘Kleine lettertjes’

- Gezien het feit dat Buro Bloei een jong bedrijf is, zijn wij nog volop in groei (en bloei!) en blijven wij zoeken hoe wij ons aanbod en prijsstelling zo goed mogelijk op de klant en de markt kunnen afstemmen. Aanpassing van de tarifering blijft daardoor mogelijk. Uiteraard zullen wij dit dan duidelijk vermelden.
- Gemaakte afspraken kunnen 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd (telefonisch, of per e-mail). Voor de volledige annuleringsvoorwaarden verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.
- Wij denken graag met je mee voor een aanbod op maat. Heb je speciale wensen, vragen, of verzoeken, schroom niet ons te benaderen voor een vrijblijvende indicatie.
- Wij doen er alles aan je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als onze service anders, of beter kan dan horen wij dat graag! (Zie: 10 bedrijfsprincipes Buro Bloei)