WIE BEN IK?

Ik ben Sonja Borgsteede (1978) en psycholoog. Na mijn studie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik 2002 gaan werken als onderwijsadviseur / psycholoog bij een onderwijsbegeleidingsdienst (OBD Noordwest). Hier heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan met diagnostiek en begeleiding van kinderen, maar tevens met leerkrachtconsultaties, systeembegeleiding, zorgteams en casemanagement.

  CV

 

Sonja Borgsteede

Waarom Buro Bloei?

In de 10 jaar die ik bij de onderwijsbegeleidingsdienst heb gewerkt heb ik goed kunnen ontdekken waar mijn krachten liggen en van welke werkzaamheden mijn hart sneller gaat kloppen.
Werken en praten met kinderen. Samen met hen en hun ouders, juffen en meesters op zoek gaan naar de manier om het beste uit zichzelf te halen. Dat is wat ik het liefste doe in mijn werk! Dus zo dicht mogelijk bij het kind.
Tijdens mijn werk bij de OBD merkte ik steeds meer en vaker dat ik hierbinnen te weinig mogelijkheden had om een persoonlijke band met kinderen op te bouwen en hen langdurig te volgen. De contacten met de kinderen zijn vaak kortdurend en meer gericht op advies, dan op structurele samenwerking.

Docent UvA (Ontwikkelingspsychologie)

                                                      
Psycholoog NIP, NIP lidnummer: 215308        

lidnummer: 130003722
 

Universitair ECHA-specialist / ECHA-lid www.echanetwerk.nl, zie ook: hier