Anouk, moeder van Mijs (5) en Lasse (net 3)…

“Precies op het moment dat ik serieus begon te twijfelen of ik nog iets begreep van het gedrag van mijn peuter Lasse en of het ooit weer gezellig/ongecompliceerd zou zijn om samen een dag door te brengen , las ik dat Bloei een peuteravond organiseerde. Ik had al een peuter-tijd achter de rug met Mijs, maar elk kind is anders en met het bizar koppige, boze en claimerige gedrag van mijn zoontje kan ik weinig.
Dus, op naar de peuteravond! De allereerste vraag die Mariëlle ons stelde was meteen raak. Het deed me direct weer extra realiseren wat een vreselijk leuk, lief, schattig klein menneke het is (zal de vraag nog niet verklappen ;).Verder plaatst Mariëlle op hele realistische en duidelijke wijze het gedrag binnen de ontwikkelingen die een peuter doormaakt, en dat is fijn. Ik merk nu al dat dat zorgt voor heel veel meer begrip en geduld. En daardoor ben ik kalmer, hij ook… en ik ook weer… etc… en dus zijn we allemaal weer wat vrolijker!
Er is heel veel ruimte voor het stellen van vragen. En er zijn andere ouders die precies met diezelfde punten worstelen, en al die herkenning is fijn en vreselijk grappig.
Dus: super informatief, direct toepasbaar, leuke informelere sfeer, kleine groep en in een sfeervolle ruimte!”