Reviews

Moeder nav een adviesconsult bij Laura

Hi Laura I am so grateful for our appointment a few weeks ago.  I have been practising the advice you gave and it’s going so much better with M.  Of course sometimes it fails but for the most part I can catch a tantrum before it gets bad.  More importantly, I feel back in control… Lees meer »

Martijn nav een adviesconsult bij Laura

‘Nog even een bedankje. Onlangs was ik bij je om te praten over wat opvoedingskwesties, daar heb ik een hoop aan gehad. Vooral door anders naar mezelf te kijken – hoe ik reageer ik op bepaald gedrag en door bewust te zijn van het voorbeeld dat ik zelf geef – vind ik het allemaal makkelijker… Lees meer »

Amanda Werner, moeder van Myrthe, na afloop van een onderzoekstraject.

Onze dochter Myrthe van 9 jaar leek heel intelligent maar zowel thuis als op school was ze in vrijwel alles ook vreselijk traag. Niemand snapte hier iets van en de school vermoedde dat ze een disharmonisch intelligentieprofiel had. Zij vroegen ons of wij haar bij Buro Bloei wilden laten testen om hierin duidelijkheid te krijgen…. Lees meer »

De ouders van Loïs, na afloop van een onderzoekstraject.

Beste Laura, Een bericht om je te laten weten dat het zo ongelooflijk goed gaat met Loïs. Na de uitslag van de test eind juni vorig jaar zijn we, meteen de volgende dag, naar de info ochtend van AmosUNIQ (de Vlinderboom) geweest en kregen daar een zeer goed gevoel bij. Loïs is met zeer veel tegenzin het… Lees meer »

De ouders van S. (7) na afloop van een onderzoek.

Beste Laura, Superbedankt voor de tips! Ik ga dit zeker bespreken!En vanavond de ontspanningsoefeningen samen met S. doen:)Wij zijn zo blij dat we bij jullie terecht zijn gekomen,  veel dank voor alles,  groetjes,  C.

Cenn Breed

Mijn school had niet het advies voor de school waar ik naar toe wilde ,en toen ben ik naar buro bloei gegaan. Ze stellen je heel erg op je gemak.Het was heel leuk en gezellig. Je deed bijna alles mondeling, en je kreeg niet zomaar een blad voor je neus geschoven , en dan ga… Lees meer »

Roos Wouters

De aanpak van Buro Bloei is voor mijn zoon echt geweldig geweest. Marielle zette niet ‘het probleem’ maar mijn kind centraal en zocht van daaruit naar de meest pragmatische oplossing. Met een geweldig resultaat: mijn zoon is gelukkig, hij gaat ‘gewoon’ over, en de school ziet ‘het probleem’ niet meer. Mijn dankbaarheid is groot.

Marlies Rijntjes

Liefdevol, adequaat, down to earth, inlevend en to the point, dat is buro bloei! Een echte aanrader!